felco-handschoenen-701
Handschoenen FELCO 701

Handschoenen FELCO 701

10.75

Artikelnummer: K6701

Robuuste handschoenen, goede pasvorm, voor algemeen gebruik

HANDSCHOENEN FELCO 701

Handschoenen FELCO 701 zijn stevige en duurzaam. Een praktische aanvulling op het snoeigereedschap. Ideaal bij alle tuinwerk, rozen snoeien, takken zagen, maar ook opruimen en bestraten. Ze zijn flexibel en lekker stroef voor een goede grip. De handschoenen zijn van binnen waterdicht, waardoor je geen natte handen meer krijgt. Ook hebben ze een ademende bovenkant, waardoor transpiratievocht weg kan en je dus nooit meer klamme handen hebt.
De handschoenen zijn zeer goed bestand tegen schuren en scheuren. De bovenkant is gemaakt van dicht geweven fijne HPPE-vezels (High Performance Polyethylene). Daardoor ontstaat er een stevige bovenkant. De palm is gecoat met nitril voor een betere grip en hogere weerstand. Een elastische band aan de basis van de pols zorgt dat hij perfect op zijn plaats blijft zitten en een goede ondersteuning geeft. Kortom dit model is licht en ergonomisch, heeft een uitstekende grip en hoge snijweerstand. Geschikt voor het meeste werk van tuiniers, hoveniers, fruittelers of boomkwekers.
Zijn verkrijgbaar in: S, M, L, XL.

Wil je tuinhandschoenen voor nauwkeurig werk met een hogere vingergevoeligheid, kies dan voor Showa 265R.
Bij kou zijn de thermo handschoenen Showa 451 een uitkomst. Deze handschoenen houden je handen heerlijk warm bij het wintertuinieren en de voorjaarssnoei.

Extra informatie

Gewicht 0.105 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handschoenen FELCO 701” te beoordelen