stelsleutel-felco-2-30-600-1
Stelsleutel FELCO 2-30

Stelsleutel FELCO 2-30

1.00

Artikelnummer: K6002-30

Stelsleutel voor FELCO snoeischaren

STELSLEUTEL FELCO 2-30

Met deze stelsleutel kun je speling tussen de messen van je FELCO snoeischaar nauwkeurig afstellen. Je kunt hiermee bouten, schroeven en ook de getande moer los en vast te draaien. De stelsleutel is geschikt voor alle FELCO snoeischaren en takkenscharen met een gerande moer. Je kunt de stelsleutel ook prima gebruiken om het bovenmes van de snoeischaar schoon te maken. Zit bij nieuwe scharen met een getande moer.
Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

TIPS VOOR ONDERHOUD VAN JE SNOEISCHAAR

Na gebruik is het meestal voldoende de schaar af te nemen met een droge doek. Verwijder hardnekkig vuil met een werkborstel of messing draadborstel. Gebruik hiervoor nooit een staalborstel, omdat deze de schaar kan beschadigen. Smeer daarna de messen en eventueel het scharnierpunt licht in met olie. Gebruik daarvoor het liefst biologisch afbreekbare smeerolie.
FELCO snoeischaren blijven lang scherp. Maar kunnen afhankelijk van wat en hoe vaak je snoeit na verloop van tijd bot worden. Maak deze dan weer scherp met een fijne slijpsteen of diamantvijl. Hoe fijner de steen of de vijl, des te scherper wordt de schaar.
Breng minimaal 2x per jaar olie aan op het scharnierpunt, de veer en de schroeven. Controleer dan ook de speling tussen de messen en stel deze zo nodig bij. Zo blijft je snoeischaar in topconditie en gaat deze een leven lang mee!

 

Extra informatie

Gewicht 0.02 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stelsleutel FELCO 2-30” te beoordelen