Hallo en welkom.

Je bent nu op het Mijn Account pagina van kopersporen.nl. Op de pagina Mijn Account kun je jouw bestellingen gemakkelijk terugvinden. Ook kun je hier je persoonlijke gegevens aanpassen.

Hieronder kun je inloggen met jouw eigen inlognaam en wachtwoord. Zo kun je je gegevens bekijken. Daarnaast kun je hier inzien welke bestellingen je hebt geplaatst.

Wij danken u hartelijk dat u een account heeft aangemaakt op kopersporen.nl. En we hopen dat onze nieuwe webshop u bevalt. 
Heeft u vragen of opmerkingen over het inloggen? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. We horen graag van u. 

Inloggen

 

 

Wij nodigen u graag uit om het bronzen tuingereedschap zelf te ervaren. Want pas dan voelt u hoe gemakkelijk en licht het werkt. Wilt u dit graag zelf komen ervaren? Dat kan, op afspraak, in de tuin van Kopersporen in Assen, Drenthe. Klik hier voor het telefoonnummer, en bel voor een afspraak.
Kopersporen is dé leverancier van handgemaakt bronzen tuingereedschap. Bovendien verkoopt Kopersporen hét natuurlijk anti-slak middel SlakkenSchrik (r). Daarnaast is bij Koperporen de natuurlijke vorm van dakreiniging, BiberKraft, te koop. Ook verkopen wij Zwitserse Felco-snoeischaren, en toebehoren. Tot slot zijn er nog tal van andere tuinhelpers zoals gieters, opbergsystemen, handschoenen en boeken en dvd’s op voorraad. Kwaliteitsproducten en ecologisch tuinieren staat vooraan bij het team van Kopersporen.