Over deze webwinkel

Welkom bij Kopersporen

Wij zijn leverancier van PKS bronzen tuingereedschap, tevens van koperen slakkenringen en Felco snoeischaren. Je kunt onze producten via de webwinkel bestellen, maar je kunt ons ook mailen of je bestelling telefonisch doorgeven. In het informatie menu vind je ervaringen van gebruikers, en ook artikelen over natuurlijk tuinieren, koper en water. En natuurlijk ook informatie over Viktor Schauberger, de ontdekker van dit bijzondere bronzen tuingereedschap.

 

PKS bronzen tuingereedschap is ook verkrijgbaar bij:

Hessenhof, Ede, Gelderland
Mechanisatie Franeker, Franeker, Friesland
Mulder Agro, Kollumerzwaag, Friesland
Oostpijl hoveniers, Zutphen, Overijssel: do 8.00-13.00 uur boerenmarkt, en is ook open op afspraak
‘t is Groen, Vis à Vis tuinontwerpers, Woudrichem, Noord-Brabant.  Is open vrij – za 12.00-17.00 uur en ook op afspraak
Jacob Hein Faber, Zwenkgras 19, Leeuwarden, Friesland. Is open op afspraak, e-mail: j.faber3 at chello.nl
Tuinderij de Arend, Almere, Flevoland
Vreeken’s zaden, Dordrecht, Zuid-Holland.

 

PKS-bronzen tuingereedschap van nature beter.

Viktor Schauberger ontdekte dat bronzen tuingereedschap beter is dan ijzeren gereedschap. Het werkt ook gemakkelijker, kleeft minder aan en roest niet. Het kan zorgen voor gezonde grond en ook sterkere planten. Het tuingereedschap wordt met de hand gemaakt door PKS in Oostenrijk.
Kopersporen is exclusief importeur van dit gereedschap voor Nederland en levert dit ook in België.

 

SlakkenSchrik® kopertape en ringen.

Slakkenschrik® is het beste wat planten kan overkomen, want slakken hebben een hekel aan koper. Het schrikt ze af, ze voelen een elektrische stroom, maar ze gaan er niet dood van. Doe een koperen ring om je slaplantjes, basilicum of hosta’s en je kwetsbare plantjes blijven gevrijwaard van slakkenvraat. Je kunt meerdere ringen aan elkaar koppelen, zodat je er samen één grotere ring van kunt maken. De ringen worden ambachtelijk door ons gemaakt, ook zijn ze voorgevormd, zodat je ze direct kunt gebruiken. Het kopertape is ideaal om planten in potten en bloembakken te beschermen. Het is ook te gebruiken voor voerbakken van huisdieren.
Slakkenschrik® is een merknaam van Kopersporen.

 

FELCO SNOEISCHAREN EN SNOEIZAGEN

Snoeien met FELCO snoeischaren of snoeizagen is een plezier. Ze werken licht en gemakkelijk, omdat ze vlijmscherp zijn maken ze een gave snede. Het zijn Zwitsers precisie-instrumenten en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ze zijn favoriet bij professionals en tuiniers.

FELCO snoeischaren zijn gemaakt met respect voor mens, aarde en milieu. Mocht er na verloop van tijd onverhoopt een onderdeel stuk gaan of verslijten. Dan is dit gewoon verkrijgbaar, tot in lengte van jaren! Dit is goed voor het milieu, bevorderd de duurzaamheid en voorkomt onnodige verspilling. Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

Meer informatie.
Kopersporen
Henny Schalen
Sparrenlaan 5, 9401 RA  ASSEN, Tel. 0031(0) 592 319 402
www.kopersporen.nl