Algemene voorwaarden

logokopersporenSITE

*PKS bronzen tuingereedschap
*Slakkenschrik® plantbescherming
* FELCO snoeischaren
* Praktische tuinhelpers
* Informatie over duurzaam tuinieren

Sparrenlaan 5, 9401 Assen
tel. 0031592-319402
[email protected]
NL53INGB0007243123
BTWnr. NL001283864B34,
KvK. Groningen 01130184

Klik hieronder op een kopje om direct naar het betreffende onderwerp te gaan:
Algemeen
Bestellen, verzendkosten en betalen
Bezorgen
Garantie
Annuleren
Verkeerde of beschadigde producten
Klachten
Privacy
Auteursrecht
Disclaimer
Garantie PKS tuingereedschap

 

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor de website van Kopersporen en de producten die u er bestelt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. U begrijpt dat op basis van nieuwe ontwikkelingen er regelmatig aanpassingen plaats vinden. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op.
naar boven

 

Bestellen, verzendkosten en betalen

U kunt producten telefonisch, via de webwinkel en ook per e-mail bestellen.
Wij bevestigen uw bestelling en na ontvangst van de betaling volgt de levering van de producten.

De verzendkosten voor pakketten tot 25 kg binnen Nederland bedragen € 7,95.  Exclusief eilandentoeslag.
Naar België en Duitsland € 9,50 en Frankrijk € 22,00, exclusief eilandentoeslag.
Brievenbuspost binnen Nederland tot 100 gram € 1,95, van 100 tot 300 gram € 4,50
Brievenbuspost in Europa tot 100 gram € 4,95 en van 100 tot 300 gram € 6,50.

U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer: NL53INGB0007243123 tnv. Kopersporen. Of direct met Ideal betalen, dat is online betalen via uw eigen bank. Bij een rembourszending, contant betalen bij ontvangst, wordt € 20,00 extra in rekening gebracht. De prijzen zijn, voor zover niet anders aangegeven, in euro’s inclusief BTW.
naar boven

 

Bezorgen

Na betaling wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen via DPD of wanneer het brievenbuspakketjes zijn via PostNl verzonden. De bezorging is meestal overdag. Als u overdag werkt is het raadzaam uw bestelling ergens anders te laten bezorgen. Bijvoorbeeld bij uw buren of werkgever. Vult u dan bij verzendadres dat adres in. Als de producten niet voorradig zijn, nemen we contact met u op.
naar boven

 

Garantie

De garantie op de producten is 1 jaar. Op het PKS-tuingereedschap 5 jaar, op de houten stelen 2 jaar, zie verder onder ‘Garantie PKS-tuingereedschap’. De garantie is geldig voor zover het gaat om technische gebreken van het product. De kosten van reparatie of vervanging door een gelijkwaardig artikel, komen voor rekening van ons. Van garantie uitgesloten is schade die ontstaat door onoordeelkundig gebruik, natuurlijke slijtage, en ook schade aangebracht door derden. Of gebruik wat niet in overeenstemming is met het doel van het product.
naar boven

 

Annuleren

U kunt een bestelling annuleren als wij de producten niet binnen 30 dagen kunnen leveren. Bestelde artikelen die nog niet zijn verzonden kunnen worden geannuleerd tenzij anders is overeengekomen.  Als het product onverhoopt niet voldoet aan uw verwachting, kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Voorwaarde is natuurlijk dat wij het in oorspronkelijke en ongeschonden staat ontvangen. In dat geval retourneren we aankoopbedrag van het product, exclusief de verzendkosten.
Neemt u in andere voorkomende gevallen contact met ons op voor een passende oplossing.
naar boven

 

Verkeerde of beschadigde producten

Wij streven er naar uw bestelling zorgvuldig uit te voeren. Mocht een bestelling onverhoopt foutief zijn geleverd of tijdens transport beschadigd zijn geraakt., laat het ons dan binnen 3 werkdagen weten. En retourneert u de bestelling binnen 8 werkdagen. Indien voorradig sturen wij u zo snel mogelijk een vervangend exemplaar.
naar boven

 

Klachten

Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Op eventuele klachten zullen wij zo snel mogelijk reageren en trachten samen met u een goede oplossing te vinden.
naar boven

 

Privacy

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet doorgegeven aan derden.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht van deze website berust bij Kopersporen. En ook bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Kopersporen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is toegestaan na voorafgaande toestemming door Kopersporen. Dit geldt ook voor overname van gepubliceerde artikelen.
naar boven

 

Disclaimer

Kopersporen doet haar uiterste best zorgvuldig te zijn bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.
Kopersporen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf januari 2010.
naar boven

 

PKS tuingereedschap

Gebruik en onderhoud

PKS bronzen tuingereedschap is ontworpen en bestemd voor de bewerking van gecultiveerde grond. Het is niet bedoeld voor het in cultuur brengen van onbewerkte grond. Ook niet voor het rooien van bomen, struiken of boomwortels of om steenachtige grond mee te bewerken. Afhankelijk van het gebruik, slijt het gereedschap enigszins en geeft daardoor waardevolle koperdeeltjes af aan de grond.

PKS tuingereedschap is met de hand gemaakt en daardoor kunnen er kleine onderlinge verschillen in vorm en kleur optreden. Dit benadeelt de kwaliteit echter niet. Het gereedschap heeft geen bijzonder onderhoud of reiniging nodig. Wel is het van belang het gereedschap niet langdurig in de zon of regen te laten liggen. Tevens is het van belang de houten handgrepen en stelen minimaal 1 keer per jaar met gekookte lijnolie te behandelen.
Vermijd dat de metalen delen in contact met zuren komen, waardoor er kopergroen kan ontstaan.

 

Garantie

Bij schade kan het gereedschap vervangen of gerepareerd worden. PKS geeft bij consumentengebruik 5 jaar garantie op het gereedschap vanaf de aankoopdatum op alle materiaalschade. Op de stelen geeft PKS 2 jaar garantie. Van garantie uitgesloten is schade die ontstaat door onoordeelkundig gebruik en natuurlijke slijtage. En ook schade aangebracht door derden. Neem voor reclamering of technische vragen contact op met Henny Schalen, telefoon 0592-319402, of mail ons.
naar boven