Slakken-schrik

Slakken hebben een broertje dood aan koper. SlakkenSchrik® is daarom hét middel om uw hosta's, sla en basilicum te sparen voor slakkenvraat. Nooit eerder was slakkenbestrijding zo ecologisch en eenvoudig!

Slakken, de schrik van elke tuinier

slakkenschrik

Slakken behoren tot de grootste vijanden van elke tuinliefhebber. De schade aan mooie planten is vaak groot. Om ze te stoppen gebruiken veel tuiniers giftige middelen die slakken doden. Met alle gevolgen voor vogels, kikkers en egels die slakken eten. Een nieuw, natuurvriendelijk middel is dan ook noodzaak. Een effectief en vooral veilig middel voor kinderen en huisdieren, waarvan slakken niet doodgaan. Want deze dragen bij aan het biologisch evenwicht in de tuin. Wij presenteren u: SlakkenSchrik®.

 

Koper: de geniale ontdekking tegen slakken

In de oudheid kende men al de kracht van koper. De toepassing van koper om slakken in de tuin te bestrijden is misschien wel de grootste en simpelste ontdekking van de laatste jaren. Biologisch gezien kunnen slakken niet tegen de eigenschappen van koper. Want bij aanraking voelt de slak letterlijk een lichte stroomprikkel. Daarom maakt hij dat hij weg komt! Miljoenen mensen in de USA, Australië en Engeland passen koper al met succes toe. Zo eist bijvoorbeeld het ministerie van Landbouw in de USA bij import van bepaalde bloemsoorten dat de kweekbedden beschermd worden door kopertape.

 

SlakkenSchrik®koper plakband

U kunt zelfklevend kopertape gebruiken op terraspotten voor kruiden, bloembakken, zaaibedden, bomen of struiken. Ook voor terrasmeubilair of voerbakken van huisdieren. Zonodig een 2e baan aanbrengen.

SlakkenSchrik®koper ringen

Plaats de ringen direct om uw planten. Om grote planten te beschermen klikt u eenvoudig 2 of meer ringen aan elkaar. De ringen zijn verkrijgbaar met een diameter van 10, 15, 20 en 30 cm. De ringen zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Kijk hier voor meer informatie.

Veilig voor kinderen en huisdieren

Kinderen en dieren proeven graag alles, ook het gif in de tuin dat voor de slakken bestemd is. De producten van SlakkenSchrik®koper zijn gemaakt van duurzaam koper en veilig voor kinderen en huisdieren.

Beter voor planten

Door SlakkenSchrik®koper komt er geen gif in de grond, maar een kleine hoeveelheid koper. En zoals bekend is koper is een waardevol sporenelement dat kan zorgen voor gezonde groei van planten.

Slakkenschrik®: Het beste wat planten kan overkomen

SlakkenSchrik® is een product van:

Kopersporen

Sparrenlaan 5, 9401 RA Assen, tel. 0592-319402