verticuteerset
Verticuteerset

Verticuteerset

35.00

Artikelnummer: K590

Verticuteren met je eigen grasmaaimachine.

VERTICUTEERSET

Zorg voor een groener gazon met deze verticuteerset voor je eigen maaimachine. Verticuteren van het gazon is belangrijk om het mooi te houden. Je ontdoet het gras van viltlagen, mos en ook dode grasresten. Hierdoor krijgt het gras weer lucht en dus ruimte om te groeien. Met deze verticuteerset maak je van je eigen maaimachine in een mum van tijd een efficiënte verticuteermachine. Hiermee kun je het gazon bewerken als het nodig is, jij er tijd voor hebt en het weer goed is. En dat zonder gesleep met huurmachines. De set past op vrijwel elke maaimachine en is gemaakt door Dalemans. Dit bedrijf maakt al sinds 1945 kwalitatief hoogwaardige producten in België. Het is de beste keuze als je kostenbesparend wilt verticuteren.

 

EIGENSCHAPPEN

  • Draagbalk, lengte 40 cm met 2 dubbele veren. Vulringen 3 stuks met een diameter van 10, 16 en 19 mm. Gewicht: 850 gr.
  • Past op vrijwel elke maaimachine met een mes van 40 cm of meer. Bij elektrische maaimachines is een vermogen nodig van 1200 W.
  • Duurzaam Europees product.

 

GEBRUIK VERTICUTEERSET

De beste tijd om te verticuteren is het voorjaar of de herfst. Door het verticuteren ziet je gazon er even niet zo mooi uit. Maar omdat het nu weer genoeg licht en lucht krijgt, gaat het gras al snel weer groeien. Verticuteer niet te laat in het seizoen, omdat het gras vóór de winter weer aangegroeid moet zijn.
Lees hier de montage instructie en gebruiksaanwijzing van de verticuteer set.

 

Vervangingsveren zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Extra informatie

Gewicht .350 kg
Op homepage (Rechtsboven)

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verticuteerset” te beoordelen