donatie-anak-anak
Donatie voor Anak-Anak Lombok Timur
2.5025.00 Kies je opties

Donatie voor Anak-Anak Lombok Timur

2.5025.00

Artikelnummer: donatie

Nieuwe waterput voor Oost Lombok.

DONATIE VOOR ANAK-ANAK LOMBOK TIMUR

Naast de bijdrage die we van u ontvangen voor het snoeischaar slijpen tijdens beurzen, doneren we zelf ook elk jaar aan Stichting Anak Anak Lombok Timur*. Het begon toen we stopten met het fysiek versturen van eindejaarswensen en het geld dat bespaard werd op kaarten en porto te doneren.

Maar in dit bijzondere jaar willen we meer doen en vragen u ook mee te helpen. Als je deze stichting een warm hart toedraagt zou het mooi zijn dat je een donatie doet. En als je in je omschrijving bij de overboeking ‘Kopersporen’ vermeld, zullen wij je donatie met de helft verhogen. Dus voor elke euro doet Kopersporen er € 0,50** bij. Zo maak je van  € 1,- € 1,50.
Je kunt je donatie overmaken op NL67RABO0121334015 tnv. Stichting Anak-Anak Lombok Timur, o.v.v. Kopersporen.

Vind je het makkelijker en prettig om via ons een donatie te doen, dan kun je op dit moment gebruik maken van het product ‘donatie’ in onze webshop. Wij maken dan jouw donatie + € 0,50 voor elke euro over aan Stichting Anak Anak Lombok Timur.

Wat zou het mooi zijn als we samen de helft, of misschien meer, voor een nieuwe waterput kunnen geven (zie hieronder meer over de waterput).

 

EEN BETER LEVEN

De stichting wil het leven van de kinderen in Oost Lombok verbeteren: door het bouwen van huizen en scholen, door de gezondheidszorg te verbeteren. Maar ook de zelfredzaamheid vergroten, door training en het opzetten van kleine bedrijven. Vanwege de kleinschaligheid en goede samenwerking komen de donaties daar terecht waar ze nodig zijn nl.: bij de kinderen van Oost-Lombok en hun families. Ook doet  Wilde Ganzen vaak mee met de projecten. Bekijk hier wat er allemaal al gerealiseerd is.

 

PILOT: NIEUWE WATERPUTTEN

Omdat er de laatste jaren steeds minder regen valt, daalt het grondwaterpeil en zijn er nieuwe, diepere, waterputten nodig. De huidige putten in het dorp zijn 8-10 meter diep. Er wordt nu een pilot opgezet om een put, met waterpomp, van 15 -20 m diep te maken. Hiervoor is een bedrag nodig van € 900,-
Met 1 waterput kunnen 10 gezinnen voorzien worden van drinkwater.

 

*Stichting Anak-Anak Lombok Timur heeft de ANBI status.
**tot een maximum van  €150,-

Extra informatie

donatie Anak Anak

2.50 euro, 5 euro, 10 euro, 25 euro