stalen spijkers
Stalen spijkers voor voegenkrabber
1.755.95 Kies je opties

Stalen spijkers voor voegenkrabber

1.755.95

Artikelnummer: K593-2

Stalen spijkers voor voegenkrabber

STALEN SPIJKERS VOOR VOEGENKRABBER

Deze gehard stalen spijkers passen in de unieke voegenkrabber waarmee je gemakkelijk onkruid en mos tussen je terrastegels of stenen verwijderd. Het is de oplossing voor een onkruidvrij terras en bovendien ook de meest milieuvriendelijke manier. De krabber heeft 2 hard stalen spijkers, deze haal je door de voegen tussen de tegels en hierdoor snijden ze de wortels van het onkruid door. Tegelijkertijd maak je ook mos en afval tussen de tegels los.

 

Deze voegenkrabber is eenvoudig en tegelijk geniaal, ze gaat een leven lang mee. Het enige wat je hoeft te vervangen is wat je verslijt: de stalen spijkers. Dat maakt deze krabber zo’n mooi uniek en bijzonder duurzaam en zeer goedkoop in onderhoud. Goed voor het milieu én je portemonnee dus.

 

SPECIFICATIES

Gehard stalen spijkers 2,7 x 40 mm.
Geschikt voor onze voegenkrabber zonder steel  en voegenkrabber met steel.

 

TIPS VOOR GEBRUIK

Tip 1: Laat onkruid staan waar het kan, haal het weg waar het moet: Onkruiden zijn feitelijk kruiden op een ongewenste plek.

Tip 2: Verwijder onkruid als het vochtig is. Het is dan minder taai, het zit niet zo vast en haal je het gemakkelijker weg, ook mos zit dan minder vast.

Tip 3: Laat onkruid niet te groot worden. Hoe kleiner het is, des te kleiner de wortels en des gemakkelijker is het te verwijderen.

Tip 4: Veeg je terras geregeld schoon. Het liefst elke week met een harde bezem. Onkruid kan alleen groeien als er een voedingsbodem is, bovendien veeg je jong onkruid op deze manier ook weg.

Extra informatie

Gewicht 0.019 kg
Afmetingen 2 × 3 × 3 m
Aantal spijkers

12 stuks, 24 stuks, 48 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stalen spijkers voor voegenkrabber” te beoordelen