voegenkrabber-600-6
Voegenkrabber

Voegenkrabber

12.50

Artikelnummer: K593

Doeltreffend onkruid tussen je terrastegels weghalen.

VOEGENKRABBER

Met deze unieke voegenkrabber verwijder je gemakkelijk onkruid en mos tussen je terrastegels of stenen. Het is de oplossing voor een onkruidvrij terras en bovendien ook de meest milieuvriendelijke manier. De krabber heeft 2 hard stalen spijkers, deze haal je door de voegen tussen de tegels en hierdoor snijden ze de wortels van het onkruid door. Tegelijkertijd maak je ook mos en afval tussen de tegels los. De krabber past op alle gangbare schoffel of hark stelen van ca. 3 cm. Zo kun je het werk staande doen en voorkom je rugklachten.

 

De voegenkrabber is eenvoudig en tegelijk geniaal, ze gaat een leven lang mee. Het enige wat je hoeft te vervangen is wat je verslijt: de stalen spijkers. Dat maakt deze krabber zo’n mooi uniek en bijzonder duurzaam en zeer goedkoop in onderhoud. Goed voor het milieu én je portemonnee dus.

 

SPECIFICATIES

Voegenkrabber met 2 hard stalen spijkers.
Lengte: 25 cm, breedte: 3 cm, hoogte 3 cm, gewicht: 225 gr.
Wordt geleverd met 4 extra stalen spijkers 2,7 x 40 mm.
Past op alle gangbare schoffel of hark stelen van 2,8 cm.

Kijk hier:
Voor de voegenkrabber met een lange steel.
Om extra stalen spijkers mee te bestellen.

 

TIPS VOOR GEBRUIK

Tip 1: Laat onkruid staan waar het kan, haal het weg waar het moet: Onkruid is ook kruid.

Tip 2: Verwijder onkruid als het vochtig is. Het is dan minder taai, het zit niet zo vast en haal je het gemakkelijker weg, ook mos zit dan minder vast.

Tip 3: Laat onkruid niet te groot worden. Hoe kleiner het is, des te kleiner de wortels en des gemakkelijker is het te verwijderen.

Tip 4: Veeg je terras geregeld schoon. Het liefst elke week met een harde bezem. Onkruid kan alleen groeien als er een voedingsbodem is, bovendien veeg je jong onkruid op deze manier ook weg.

 

De stalen vervangingsspijkers zijn bij ons verkrijgbaar en in de betere bouwmarkt.

Extra informatie

Gewicht .350 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voegenkrabber” te beoordelen