koperen spiraalbuis
Spiraalbuis 100 cm

Spiraalbuis 100 cm

69.00

Artikelnummer: K210

Spiraalvormige koperen buis voor het verbeteren van water.

SPIRAALBUIS 100 CM

Met deze koperen spiraalbuis kun je water verbeteren. In de natuur beweegt water nooit in rechte lijnen, maar altijd kronkelend, hierdoor wordt het vitaal. In deze buizen kan het water zich meer natuurlijk bewegen dan in rechte buizen. Je kunt ze gebruiken in je huisinstallatie, vijver en of voor gietwater in de tuin. Maar ook in de land- en tuinbouw voor drinkwater- of beregeningsinstallaties.
De spiraalbuizen zijn verkrijgbaar in 0,5 m, 1 m en 1,5 m.

 

SPECIFICATIES

Materiaal van hoogwaardig koper, lengte 1 m, diameter 22 mm, gemaakt in Duitsland.
De buis einden zijn over een lengte van 3 cm rond gelaten. Zodat je deze kunt aansluiten met bestaand installatiemateriaal.

 

De toepassing en ervaringen van de spiraalbuizen vind je het ‘ImplosionSonderheft 2’. Een speciale uitgave  van de Duitse vereniging voor implosie onderzoek.

 

De buizen zijn steekproefsgewijs getest op een druk van 10 bar. Ze hebben nog geen TÜV-keurmerk. Daarom raden we af ze in te metselen of in te storten in betonvloeren. Wil je buizen monteren in een installatie gemaakt van een ander metaal dan koper, overleg dan eerst met je installateur. Dit in verband met mogelijke elektrochemische corrosie.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 100 × 0.22 × 0.22 m

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiraalbuis 100 cm” te beoordelen