harsverwijderaar-felco-981-600-1
Harsverwijderaar voor snoeischaren FELCO 981

Harsverwijderaar voor snoeischaren FELCO 981

11.00

Artikelnummer: K6981

Voor een schone snoeischaar

HARSVERWIJDERAAR VOOR SNOEISCHAREN FELCO 981

De harsverwijderaar FELCO 981 is ideaal voor het reinigen van de messen van je snoeischaar, maar ook van ander tuingereedschap, zoals je takkenschaar of heggenschaar. De spray is gemakkelijk te gebruiken en zuinig in gebruik. Het is biologisch afbreekbaar en bevat geen teflon, siliconen of VOS ‘en.

 

AANBRENGEN, INWERKEN, REINIGEN

Breng de harsverwijderaar aan op de messen van je snoeischaar. Laat het een paar minuten inwerken en veeg de snoeischaar dan schoon met een doekje of keukenrol. Breng dan om de schaar tegen vocht en roest te beschermen de onderhoudsspray FELCO 980 of smeerolie van Pro Lube aan.
Je zult merken dat je voor het reinigen maar weinig van de harsverwijderaar nodig hebt, dit komt door de schuimwerking ervan. Een effectieve zuinige reiniger dus. Beter voor het milieu en je portemonnee.
Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

SPECIFICATIES

Spuitflacon 110 ml, gewicht 140 g. Zonder drijfgas.
Biologisch afbreekbaar, bevat geen teflon, siliconen of VOS ‘en.
Geproduceerd in Duitsland.

Pas op:
Bij langdurig contact met aluminium kan het dit beschadigen.
Vermijd contact met huid en ogen. Voldoet aan de Europese Reach verordening.

 

 

ONDERHOUD SNOEISCHAREN

Na gebruik is het meestal voldoende de schaar af te nemen met een droge doek. Verwijder hardnekkig vuil met de harsverwijderaar of gebruik een werkborstel of messing draadborstel. Gebruik hiervoor nooit een staalborstel, omdat deze de schaar kan beschadigen. Smeer daarna de messen en de scharnierpunten in met olie. Gebruik daarvoor de onderhoudsspray FELCO 980 of de biologisch afbreekbare smeerolie van Pro Lube.
FELCO snoeischaren blijven lang scherp. Maar kunnen afhankelijk van wat en hoe vaak je snoeit na verloop van tijd bot worden. Maak deze dan weer scherp met een fijne slijpsteen of diamantvijl. Hoe fijner de steen of de vijl, des te scherper wordt de schaar.
Breng minimaal 2x per jaar olie aan op het scharnierpunt, de veer en de schroeven. Controleer dan ook de speling tussen de messen en stel deze zo nodig bij. Zo blijft je snoeischaar in topconditie en gaat deze een leven lang mee!

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harsverwijderaar voor snoeischaren FELCO 981” te beoordelen