handgreep-ondermes-felco-9-2-600
Handgreep ondermes 9-2 voor FELCO 9

Handgreep ondermes 9-2 voor FELCO 9

14.00

Artikelnummer: K6009-2

Handgreep 9-2 voor FELCO 9.

HANDGREEP ONDERMES 9-2 VOOR FELCO 9

De handgreep 9-2 voor het ondermes is geschikt voor de FELCO 9. De greep wordt compleet geleverd met handvat en stootblokje. Het is raadzaam om bij vervanging de bovenmesgreep en de lagerbus vooraf goed te reinigen. Gebruik daarna een goede kwaliteit vet, liefst biologisch afbreekbaar bijvoorbeeld FELCO 990 om het weer in te vetten. Monteer het geheel en stel de speling tussen de messen nauwkeurig af.

 

Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

 

SPECIFICATIES

Levering:
Handgreep 9-2 met daarop gemonteerd stootblokje 2-18 en handvat 7-36.

 

 

TIPS VOOR ONDERHOUD VAN JE SNOEISCHAAR

Na gebruik is het meestal voldoende de schaar af te nemen met een droge doek. Verwijder hardnekkig vuil met een werkborstel of messing draadborstel. Gebruik hiervoor nooit een staalborstel, omdat deze de schaar kan beschadigen. Smeer daarna de messen en eventueel het scharnierpunt licht in met olie. Gebruik daarvoor het liefst biologisch afbreekbare smeerolie.
FELCO snoeischaren blijven lang scherp. Maar kunnen afhankelijk van wat en hoe vaak je snoeit na verloop van tijd bot worden. Maak deze dan weer scherp met een fijne slijpsteen of diamantvijl. Hoe fijner de steen of de vijl, des te scherper wordt de schaar.
Breng minimaal 2x per jaar olie aan op het scharnierpunt, de veer en de schroeven. Controleer dan ook de speling tussen de messen en stel deze zo nodig bij. Zo blijft je snoeischaar in topconditie en gaat deze een leven lang mee!

 

Doe je het onderhoud van je snoeischaar liever niet zelf, maar wil je dat aan ons overlaten. Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen dit graag.

Extra informatie

Gewicht 0.08 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handgreep ondermes 9-2 voor FELCO 9” te beoordelen