onderhoudsspray felco
Onderhoudsspray FELCO 980

Onderhoudsspray FELCO 980

12.00

Artikelnummer: K6980

Reinigt, smeert en beschermt.

ONDERHOUDSSPRAY FELCO 980

De onderhoudsspray van FELCO is ideaal voor het onderhoud van je snoeischaar en ander tuingereedschap. Het reinigt, smeert en verdringt vocht, hiermee voorkom je roestvorming. De spray is biologisch afbreekbaar en zuinig in gebruik.

 

REINIGT, BESCHERMT EN SMEERT

De spray weekt vuil, plantensappen en hars los van het gereedschap en smeert het tegelijkertijd. Hierdoor verbetert de glijkwaliteit, werkt het gereedschap gemakkelijker en vermindert het bovendien de slijtage.. De onderhoudsspray dringt diep onder het vocht, stoot het af en beschermt hierdoor de metaaldelen tegen roest. De spray is geschikt voor snoeischaren, maar dat niet alleen: ook voor heggenscharen, bloemen- en fruitscharen, takkenscharen en ander gereedschap.
Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

SPECIFICATIES

Spuitflacon 56 ml, gewicht 75 g.. Zonder drijfgas.
Biologisch afbreekbaar.
Gemaakt in Zwitserland.
Onmisbaar voor elke tuinliefhebber die serieus met tuingereedschap omgaat.

 

ONDERHOUD SNOEISCHAREN

Na gebruik is het meestal voldoende de schaar af te nemen met een droge doek. Verwijder hardnekkig vuil met een boenborstel, de harsverwijderaar of een messing draadborstel. Gebruik hiervoor nooit een staalborstel, omdat deze de schaar kan beschadigen. Smeer daarna de messen en de scharnierpunten in met olie. Gebruik daarvoor de onderhoudsspray FELCO 980  of de biologisch afbreekbare smeerolie van Pro Lube.

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderhoudsspray FELCO 980” te beoordelen