snoeizaag felco 600
Snoeizaag FELCO 600

Snoeizaag FELCO 600

27.00

Artikelnummer: K6600

Inklapbare snoeizaag  voor gemakkelijk snoeien.

INKLAPBARE SNOEIZAAG FELCO 600

De FELCO 600 snoeizaag of takkenzaag is inklapbare trekzaag en heeft een recht zaagblad en een comfortabele handgreep van antislipmateriaal. Het is een trekzaag, deze werkt fijner dan een gewone zaag. Je maakt een trekkende in plaats van een duwende beweging. Hierdoor kan de zaagblad dunner zijn dan een normale zaag en hoef je minder hout te verspanen. Je zaagt dus gemakkelijk dikke takken door. Het blad loopt spits toe, hierdoor klemt de zaag niet en is ook perfect te gebruiken als de ruimte beperkt is: veel gemakkelijker dan een beugelzaag. De zaag blijft lang scherp, de vorm en de zetting van de tanden zorgen voor een goede spaanafvoer. Omdat de zaag inklapbaar is, is deze veilig mee te nemen in je holster of broekzak.

Met FELCO kies je voor Zwitserse topkwaliteit en dus een leven lang snoeiplezier!

 

SPECIFICATIES

Lengte: 35 cm, recht zaagblad: 16 cm, gewicht: 160 gr.
Geschikt voor takken tot 5 á 6 cm dikte.
Geproduceerd in Zwitserland.
Er is ook twee grotere takkenzagen met foedraal beschikbaar: de rechte snoeizaag de FELCO 621 en de gebogen snoeizaag de FELCO 640.

 

VOORDELEN

  • Alle onderdelen kunnen vervangen worden en zijn door ons leverbaar.
  • Comfortabele handgreep van antislipmateriaal.
  • Het geharde hoogwaardig stalen zaagblad blijft lang scherp.

 

ONDERHOUD

De snoeizaag heeft geen speciaal onderhoud nodig. Na gebruik is het meestal voldoende het blad deze met doek af te nemen. Doe dit wel voorzichtig want de zaagtanden zijn scherp. Veiliger is het om gebruik te maken van een boenborstel of messing draadborstel. Maar nooit een staalborstel, omdat deze het zaagblad kan beschadigen.

 

Mocht het zaagblad na verloop van tijd bot worden, dan kun je deze vervangen:  zaagblad F 603.

 

NB:

Eventueel extra afgebeelde producten behoren niet tot de leveringsomvang en zijn bedoeld als voorbeeld voor mogelijk gebruik.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snoeizaag FELCO 600” te beoordelen